BLACKHEAD REMOVER 2

jom kite buang blackhead.

Photobucket
-(left) NO STOCK- ........................ - (right)NO STOCK-

sorry to all, both nose pack are out of stock.
will update u soon once i've the new stock ok.
u can fill in the form to book.
it's hot selling!

NO MORE STRAWBERRY NOSE!!!
NO MORE PAIN!!!
NO MORE WASTING TIME!!!
AND YG PENTING .... BERKESAN & AFFORDABLE....
RM1 /pc ONLY
RAYA PROMO PRICE:
10 pcs = RM8.50 RM8.00!!#further discount coz ramai yg nak chantek hidung sempena nak raya (banyak nak salam2 arab nanti takut tajam bile berlaga hidung)

*bahagian celah tepi hidung selalunyer kebanyakan org terlepas pandang, jgn biarkan sampai berkerak yer puan2, tuan2, adik2.

Photobucket
#yukkkssss....ini testimoni saya punyer sendiri. ade whitehead jer. walaupun rajin membuang, tapi skali2 terlupe gak sampai dah bertajam2 hidung baru rase insafff..
dah jadi trend plak kami di rumah berlawan sape blackhead nyer lagi terer nak kuar.... tapi ape2 pun memang tak kan dapat mengalahkan 'juara bertahan' kiter.... huhuhu.....


# ini testimoni paling gempaq. from my dad... imagine seumur hidup tak pernah remove blackhead, ini ler hasilnyer... blackhead yg terpaling full BLACK skali and PANJANG!!!!!!!

STEP TO USE:
1. cuci muke dgn sabun bersih2 utk buang minyak2 di kulit supaya nose mask ni dpt melekat dgn kuat.
2.lap muke, basahkan di bahagian hidung dgn air.
3. lekatkan nose mask ni. then gosok2 luar mask ni supaya semua bahagian melekat dgn rapat.

(#tips: pastikan anda lekatkan dengan rapat mask ni terutamanya di bahagian celah tepi hidung sebab bahagian ni ler yg anda akan dapat tgk hasilnyer - blackhead yg byk & lebih besar)
4. biarkan lebih kurang 30-40 min .
5. pastu dah kering & cam keras je dah mask tu... boleh bukak.... TADAAAAAAA......
6. pastu seeloknyer gune scrub. tenyeh2 sket kat hidung tu k. kalau utk 1st time gune, buat le 2-3 kali seminggu selagi tak kuar betoi2 sgale blackhead tu. atau pun 2 minggu skali pun takpe. jimat kan? just spend rm2 per month...

2 comments:

=*NuRo0L* = said...

ape beza the left side dgn right side ye..? i mean beza antara nose mask dgn nose pack..

beauteeconcern said...

same jer dua2 tu, cume brand yg berlainan. sebab supplier kadang2 bagi yg brand cam left tu, then bile nak order the same brand, tinggal yg brand d right side plak. but at this moment, dua2 tu dah out of stock. baru jer dapat brand lain aritu, tapi dah try and tak sekuat dua2 brand yg i dah pernah ambik ni. I akan try dulu each time ambik utk pastikan glue nyer memang kuat. nose mask & nose pack is the same, and also nose stripe, blackhead remover.

Post a Comment