RONASUTRA MINERAL POWDER


-Ronasutra-ronasutra-ronasutra-

even kite dah dgr byk produk mineral make up terdapat di pasaran, tetapi kebanyakannya dijual dgn harga yg sgt mahal. Say
a sendiri pernah joint demo for mineral make up at skin clinic di Hartamas, 1 set foundation & plus minus 4 basic colour powder make up worth about RM500. Looks very natural, even am concern on beauty pun, tak tersanggup spend that much.
 
Now, Malaysia sendiri telah menghasilkan produk mineral make up, iaitu Ronasutra.
Ia adalah mineral make up yg 100% asli, TIADA PEWANGI, TIADA PENGAWET, TIADA PEWARNA!!!




Dan yg lebeh "BEST"..... boleh dibawa ke tido...

SELAMAT digunakan pada semua jenis kulit, even yg sensitif & berjerawat.
SUCI sehingga boleh dibawa solat, boleh dipakai semasa mengerjakan haji.
Kalis peluh & tahan sehingga 16 jam.

Protect fro
m UV too.
Tiada tarikh luput sbb mineral make up adalah bahan semulajadi.

Pilihan warna yg disediakan sgt bersesuain dgn kulit wanita asia terutamanya wanita Malaysia.


01 CREAM PEACH
~utk kulit cerah kemerahan

02 SAWO YELLOW
~utk kulit cerah kekuningan

03 NATURAL BUFF
~utk kulit sederhana kekuningan

04 HONEY
~utk kulit sederhana kemerahan
05MOCHA
~utk kulit gelap

  • Ia didatangkan dlm satu size iaitu 6 gm.
  • Boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan (daily use).
  • PRICE : RM48
Pembelian & Penghantaran:

Caj penghantaran menggunakan POS Laju:

Sem. M'sia : RM5
Sbh/Swak : RM10


Pembelian boleh dibuat dengan membuat bayaran melalui

Maybank 164481056530
CIMB 14400084840525

Sila email/SMS kan waktu, jumlah pembayaran, produk & alamat ke 019-6549581.








9 comments:

Ibu Izzati said...

hai,
boleh saya tau camner nak jadi pengedar ronasutra ni..

vuala said...

u kat area maner? brape your quantity? email saya ker?

akma_trg85@yahoo.com said...

sy minat nak beli produk ni...camne nak beli yer...

vuala said...

refer area yg saya boleh COD, ataupun kalau jauh saya pos laju. pembelian 2 keatas, PERCUMA penghantaran pos laju.

Anonymous said...

u jual sekali x ngan kabuki brush? or kt mn eh nk dptkan kabuki brush.. thanks a lot..

ryna said...

Klau i nk beli camna? I keje kt Jln Pantai nie...boleh hantar ke?

insanbiasa said...

kat UKM ade x?kalau kt ''semua haouse'' KL ade x?

intan said...

saya mmg byk edar ke ukm. biasenyer isnin-jumaat mmg ade situ.

intan said...

Salam Ramadhan & Hello to all member's :

THANKS for your support & Welcome to BEAUTEE CONCERN member's..

Kepada yang dah cuba product ni , come lets sharing your experience here..kita tukar2 pendapat..
Kepada yg belum lagi .. please give ur self chance to try it & sure u will get better result.

Kalam Beautee : " Kecantikan itu memerlukan Kesabaran , Kebahagian itu juga memerlukan Kesabaran , jadi keywords untuk cantik & bahagia adalah KESABARAN"

Post a Comment